Măsura 6.4 – Programe De Finanțare Nerambursabilă 2021

Fonduri Europene Nerambursabile de până la 200.000 Euro prin Programul PNDR 6.4

Programul de Finanțare Nerambursabilă PNDR 6.4 urmărește finanțarea firmelor din mediul rural (inclusiv Start Up –uri) și permite investiții în echipamente, utilaje, construcții de hale industriale precum și dotarea acestora .

Valoarea Finanțării Nerambursabile pe care firmele o pot accesa prin PNDR 6.4 este de 200.000 €- sumă care poate reprezenta 90% sau 70% din valoarea toatală dintr-un eventual plan de investiții.

Condiții de eligibilitate suplimentare:

  • Microîntreprinderile şi întreprinderile mici, atât cele existente cât şi cele nou înfiinţate (start-up) trebuie să-şi desfăşoare activitatea propusă prin proiect în spaţiul rural. Sediul social și punctul/ punctele de lucru pentru activitățile aferente investiției finanțate prin proiect, trebuie să fie amplasate în spatiul rural.
  • La Submăsura 6.4, sediul social și punctul/ punctele de lucru unde se realizează investiţia pentru care se solicită finanțare trebuie să fie situate în spațiul rural. Această condiţie va fi menţinută pe întreaga perioadă de implementare şi monitorizare a proiectului.

Citește mai mult aici!